GSF Vrasene
Onze club

GSF VRASENE

Start jouw badmintonavontuur hier! 


In onze club vind je niet alleen een passie voor badminton maar ook hechte groepen met vriendschappen die een leven lang mee gaan. Of je nu nieuw bent in de wereld van badminton of al over wat ervaring beschikt, iedereen is welkom! Dus pak je racket er bij en sluit je aan bij een fantastische recreatieve badmintonclub! 

Onze krachten 

1.

Plezier centraal 


Vriendschap en plezier staan centraal. In onze club draait het in de eerste plaats om samen plezier maken tijdens het sporten. 

2.

Uitdaging


Ondanks dat we een recreatieve badmintonclub zijn, nemen we ook vaak deel aan recreatieve tornooien. Hier kan iedereen die dat graag wil zichzelf uitdagen en het opnemen tegen spelers van andere clubs. 

3.

Physical training


1 keer per maand organiseren we vrijblijvend een physical training. Dit omvat een reeks oefeningen gericht op het ontwikkelen van badmintonspecifieke vaardigheden. Deze trainingen worden begeleid door mensen met expertise zoals kinesitherapeuten en bachelors in lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie

4.

Minibad


Tijdens onze minibad trainingen ontdekken onze jongste badmintonners spelenderwijs deze fijne sport. Alles is aangepast aan hen. Zo is het net lager en het speelveld kleiner. Naast badminton komen er ook andere sporten en spelletjes aan bod, zo leggen de kinderen een brede basis in hun volle motische ontwikkeling.

Zin om te komen spelen?

Heb je zin gekregen om ook te komen spelen of wil je eens komen proberen? Schrijf je dan zeker in via het inschrijvingsformulier.
De eerste drie keer mag je gratis komen testen maar graag een seintje als je komt proberen! 
Hopelijk tot op de training!